SAMSUN / TEKKEKÖY - Büyüklü Anadolu Lisesi

SEVGİ İLE ENGELSİZ YARINLARA HEP BİRLİKTE

May

19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı kapsamında okulumuzda futsal turnuvası düzenledik..

ÖĞRETMENE ŞİDDETE HAYIR

May

Tekkeköy İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından "Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı" kapsamında ilçedeki tüm okulların değerlendirilmesine başlandı. Emeği geçen personelimize teşekkür ederiz.

Nis

Afyon'da düzenlenen U20 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında, öğrencimiz  Güler Yağmur TÜRKOĞLU Türkiye 3.sü oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz

Nis

"Jandarma Teşkilatının 185. Kuruluş Yıl Dönümü" münasebetiyle Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen şiir  yarışmasında okulumuz 9.B sınıfı öğrencilerinden Aslı Köse'nin  şiiri ilçe birincisi seçilmiştir.

Nis

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen Beyit Okuma Yarışması'nda okulumuz 11-C öğrencilerinden Sultan Ahmet Gör ilçe birincisi seçilmiştir.

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

VELİ TOPLANTISI DUYURUSU

Nis

SAKEP Projesi kapsamında hayata geçirdiğimiz Diksiyon ve Hitabet dersimizi bu hafta da başarıyla gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda düzenlenen programla ve panoyla kutlandı. Kutlamalarda görev alan öğrencilerimize teşekkür eder; bir kez daha tüm öğretmen, öğrenci, velilerimizin ve tüm ülkemizin bayramını en içten duygularla kutları

Nis

Okulumuz 11-C sınıfı öğrencisi Güler Yağmur TÜRKOĞLU , Tekirdağ'da düzenlenen U20 Türkiye şampiyonasında, güreşte dalında  okullar arası Türkiye 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Byaramıkutlamları adı altında , Okul Müdürümüz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz komşu okulumuz Büyüklü Anaokulunu ziyaret etti.

Nis

SAKEP PROJESİ KAPSAMINDA HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ DİKSİYON VE HİTABET DERSİMİZİ BU HAFTA DA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK.